Important !

Da tot ce ai mai bun daca vrei sa primesti tot ce e mai bun

Bridge

Daca ar fi sa aleg o trasatura a unui om care le bate pe toate , aceea ar fi perseverenta .

Trebuie sa nu obosesti psihologic daca vrei sa ajungi unde ti-ai propus . Nu este alta cale , nu este nici un secret ascuns .

Exista momente critice in viata , cand e necesar sa nu te opresti . Diferenta dintre invinsi si invingatori o face capacitatea de a infrunta obstacolele la care multi se opresc .

Viata e un drum , si nici esecul , nici succesul nu vor pune capat calatoriei tale .

Viata ta este rezultatul actiunilor tale

Maca te uiti la un om , vezi rezultatul actiunilor sale . Viata ta de acum este un rezultat al actiunilor tale din trecut .

Daca faci actiuni de o anumita natura , vei ajunge la rezultate direct proportionale cu actiunile tale . Tot ceea ce faci acum se va reflecta in rezultatele pe care le vei avea in viitor .

  • Daca alegi sa pierzi timpul , vei ajunge la un rezultat
  • Daca alegi sa mananci sanatos , vei ajunge la un rezultat
  • Daca alegi sa muncesti la visul tau , vei ajunge la un rezultat
  • Daca alegi sa te stresezi , vei ajunge la un rezultat

La rezultate se ajunge perseverand . In spatele unei competitii sunt sute de ore de munca , insa la antrenamente nu sunt spectatori . Spectatorii vad doar competitia , nu si cum s-a ajuns acolo .

In spatele unei boli de plaman sunt mii de tigari fumate . In spatele unei carti sunt zeci de ore de scris . In spatele unui copac sunt zeci de ani de dezvoltare .

Nu o sa poti sa faci niciodata nimic fara efort . Trebuie sa existe o diferenta intre cei care reusesc si cei care nu , iar diferenta se face in momentul in care alegi sa continui in ciuda tuturor descurajarilor .

Viata se aseamana cu afacerile . Trebuie sa investesti bani ca sa faci bani , si cu cat investesti mai mult si mai eficient , cu atat castigi mai mult , doar ca in viata reala trebuie sa invesesti timp .

Doua drumuri opuse

Nu renunta acolo unde altii renunta

Mie mi-a placut lupta , mi-a placut enorm sa dau tot ce am mai bun ca sa ma remarc .

Daca vrei sa-ti urmezi visul trebuie sa iti faci curaj , sa actionezi , sa esuezi , sa-ti inveti lectiile si sa actionezi din nou cu rezultate si mai bune .

Aud adesea oameni care se plang ca nu au reusit sa ajunga unde si-au propus .

De-a lungul vietii mi-am dat seama ca n-ai cum sa nu reusesti intr-un domeniu daca dai tot ce ai si nu renunti acolo unde renunta toti .

Oamenii cu potential se „sinucid” din cauza esecurilor pe care le-au suferit de-a lungul vietii . Doar ca , parerea mea este ca un esec are in componenta cea mai buna lectie de care ai nevoie .

In orice domeniu ai activa , din prima nu o sa faci nimic .

Un esec este un semnal . E ca o durere de cap , care iti semnaleaza ca ceva nu e bine si ca trebuie sa schimbi ceva daca vrei sa nu te mai doara .

Eu cred ca doar in momentul in care ai dat absolut tot ce-ai avut mai bun si ai facut tot ce se putea ca sa reusesti poti sa spui ca e timpul sa renunti .

Dar ghici ce ?

Daca o sa dai tot ce ai mai bun nu o sa mai fii in situatia in care ceea ce faci n-o sa-ti reuseasca . Experientele acumulate si toate momentele cheie in care ai decis sa continui indiferent de cat de greu pare vor face diferenta .

Daca nu treci prin toate etapele ai fi ca un om ce locuieste intr-un sat de 1.000 de locuitori si te-ar lua cineva cu avionul si te-ar duce in Tokyo . N-o sa poti sa te descurci daca n-ai trecut inainte si prin orase de 10.000 , 50.000 , 100.000 de locuitori .

Nu poti sa ajungi in varf decat daca urci toate treptele . Nu poti sa ajungi la un rezultat daca nu treci prin toate etapele . Constructia unei nu incepe de sus , si nici macar de la nivelul solului . Constructia unei case incepe de sub-pamant , cu fundatia .

Cauta si vei gasi

David Miron

About David

Imi plac foarte mult experientele noi , imi place sa invat ceva nou zi de zi , imi place sa simt ca progresez si ca , pe zi ce trece devin din ce in ce mai dezvoltat . Viata mea este mesajul meu catre lume . Ne auzim !

Leave a Reply

Your email address will not be published.