Important !

Este bine sa gresesti ?

motivational-fail-message-42_www.FullHDWpp.com_

Toti oamenii fac greseli , iar oricat am incerca sa invatam din esecurile altora , este inevitabil sa nu gresim si noi . Avem de invatat nenumarate lectii pana la sfarsitul vietii , iar din fiecare esec sau greseala putem invata ceva .

O greseala nu trebuie tratata ca pe un esec , sau o pierdere de timp . Atata timp cat iti inveti lectia , poti considera ca evoluezi , iar atata timp cat evoluezi nu ai cum sa pierzi timp .

De ce sa iti asumi riscuri ?

O intrebare foarte interesanta . Toata lumea ar vrea sa-si asume riscuri , insa , pana intervine ceva : frica de greseala si esec . Insa , am mai spus-o , si s-o mai spun de si mai multe ori , daca stai si nu faci nimic , platesti . Platesti traind o viata mediocra . Celebra expresie „Nu risti , nu castigi” este extrem de adevarata si ar putea fi derivata in „Nu faci nimic , nu castigi nimic” .

De ce sa crezi ca fara sa treci prin anumite situatii , fara sa inveti anumite lucruri ai putea sa ajungi sa ai succes ? Din moment ce succesul este ceva ce nu multa lume are , inseamna ca este oarecum greu sa ajungi la el . (spun oarecum pentru ca , unii oameni care si-au dat seama din prima de lectiile vietii , au ajuns sa aiba succes foarte usor) .

Nu te astepta ca viata sa te ia din zona de confort si sa te duca la succes . Acest lucru nu se va intampla , iar doar daca incepi sa actionezi vei putea sa-ti duci viata la urmatorul nivel .

Am auzit odata o vorba foarte interesanta , care spune asa :

Banii sunt pe jos , trebuie doar sa te apleci si sa-i culegi . 

In loc de bani poti sa inlocuiesti cu ce vrei tu , nu asta are importanta . Importanta are insa mesajul pe care il transmite . Oportunitati sunt si vor fi mereu , insa oamenii nici sa se aplece pentru ceea ce-si doresc nu vor , pentru ca le e frica . De ce le este frica nu stiu , insa e alegerea lor sa traiasca o viata mediocra .

Spuneam in acest articol ca cine nu vrea sa faca nimic gaseste o scuza , cine vrea sa faca ceva gaseste modalitatea potrivita .

De ce greseala este parte din succes ?

Chiar spuneam ca , greseala este menita sa te readuca pe drumul cel bun , insa doar daca tii cont de lectia invatata . Daca nu tii cont de ea , o vei repeta pana ce o inveti , nu exista alta cale .

Daca te superi cand X te face prost , pana ce nu inveti ca tu ai viata ta , iar el are viata lui si nici unul , nici celalalt nu ar trebui sa aiba treaba cu viata altuia o sa te superi in fiecare zi , n-ai ce altceva sa faci inafara de a-ti invata lectia .

Esecul nu este un pas inapoi , dimpotriva . Esecul este un progres in toate sensurile cuvantului . De fapt , nici nu exista esec , exista doar greseala , insa si termenul de „greseala” a fost invetat de oameni , pentru ca o „greseala” nu mai este greseala daca iti inveti lectia .

Greseala este un mare pas inainte daca tragi o concluzie din ceea ce ti s-a intamplat . A doua oara vei face mai bine acel lucru , iti va fi mai putin frica sa o faci iar astfel evoluezi .

Este un test

Poate suna ciudat , insa toate aceste incercari si momente grele din viata sunt menite sa ne testeze vointa . Cat de tare iti doresti sa ai ceea ce vrei ?

Esti dispus sa faci orice , sa incerci orice , sa fii deschis , sa muncesti , sa depasesti toate situatiile limita iar la final sa te afli in varful muntelui , unde scrie „WINNER” si sa-i privesti de sus pe toti oamenii care ti-au spus ca nu vei reusi ?

Merita sa joci jocul putin diferit si sa ai rezultate „putin” diferite fata de 90% din populatia lumii , care traieste de pe o zi pe alta ? Din experienta mea nu pot sa-ti spun decat ca merita , insa tu esti cel care decide . Eu nu pot sa fac schimbarea in locul tau .

Toate lectiile iti sunt predate de viata , acum depinde de tine daca alegi sa inveti , sau alegi sa ramai la fel ca toti ceilalti .

Quaere et invenies

David Miron

About David

Imi plac foarte mult experientele noi , imi place sa invat ceva nou zi de zi , imi place sa simt ca progresez si ca , pe zi ce trece devin din ce in ce mai dezvoltat . Viata mea este mesajul meu catre lume . Ne auzim !

Leave a Reply

Your email address will not be published.