Important !

Fericirea , unde este ascunsa ?

happy_0

Salutare !!

Pentru toti dintre noi  , fericirea este cel mai important scop de atins . Cautam valori materiale , intelegere , prieteni , in speranta ca ne vor aduce fericirea . Insa , unde se afla acest sentiment , aceasta stare ?

Ai tendinta sa cauti solutii si sentimente in exterior , fara sa stii ca , aliatul tau numarul unu esti chiar tu . Toate informatiile pe care le cauti , toata intelepciunea , este chiar in tine . Trebuie doar sa cauti  in interiorul tau si o vei observa , probabil sub un morman de gunoaie .

Daca ai fost vreodata fericit , inseamna ca fericirea se afla in tine , in cufarul din interiorul tau . Motivul pentru care acum nu esti fericit este ca ai pus peste ea multe gunoaie . Tot ceea ce trebuie sa faci este sa le dai la o parte si sa lasi doar lucrurile bune in cutiuta care iti ofera stari . Gunoiul la gunoi , iar lucrurile de valoare la lucruri de valoare .

Trebuie sa crezi in tine , trebuie sa stii ca tu esti centrul universului , ca poti deveni orice si ca lumea e a ta . Gandind astfel , iti vei dezvolta o incredere inimaginabila in tine , si te vei pricepe la orice faci , vei atrage spre tine oameni cu intentii bune , vei deveni prosper si vei reusi sa simti adevarata fericire .

Nu lasa nimic sa-ti stea in cale , nu lasa problemele , vorbele descurajatoare sa te impiedice sa-ti indeplinesti visul , sau obiectivul . Trebuie sa realizezi ca esti pe cont propriu , iar daca tu nu te ridici , nimeni nu te va ridica .

Toti oamenii pe care ii intalnesti te pot duce pana la mijlocul muntelui , insa de acolo tu va trebui sa urci singur .

Iti recomand sa te concentrezi pe toate lucrurile din viata ta care merg , si sa te bucuri de ele . Acum ajungem la celebra intrebare :

Paharul este pe jumatate plin sau pe jumatate gol ?

Aici nu vorbesc despre gandirea pozitiva , ci vorbesc despre modul de a vedea lucrurile , despre perspectiva . Ori alegi sa-ti faci alegerile bazandu-te pe :

 • Teama
 • Obstacole
 • Pierderi potentiale
 • Neincredere in fortele si abilitatile proprii
 • „Daca nu voi reusi”
 • „Daca nu va merge”

Ori alegi sa-ti faci alegerile bazandu-te pe :

 • Incredere
 • Oportunitati
 • Crestere potentiala
 • „Merge pentru ca voi face eu sa mearga”
 • Creativitate

Domeniul asupra caruia te concentrezi determina ceea ce vei descoperi in viata . Concentreaza-te pe oportunitati si asta vei vedea . Concentreaza-te pe esecuri si asta va fi singurul lucru pe care-l vei vedea .

Acum , tu alegi de ce parte vrei sa fii . Raspunsul se afla in interiorul tau .

Quaere et invenies

David Miron

 

About David

Imi plac foarte mult experientele noi , imi place sa invat ceva nou zi de zi , imi place sa simt ca progresez si ca , pe zi ce trece devin din ce in ce mai dezvoltat . Viata mea este mesajul meu catre lume . Ne auzim !

Leave a Reply

Your email address will not be published.