Important !

Gandurile ne influenteaza actiunile

Gandurile ne influenteaza actiunile

Salutare !

Absolut toti oamenii gandesc , si gandesc foarte mult chiar si intr-o singura zi . Problema este ca unii oameni nu-si folosesc potentialul la maxim , pentru ca sunt unele metode (despre care voi vorbi in articol) pentru ca un om sa poata sa-si foloseasca absolut toata puterea .

Oamenii sunt un izvor nesecat de energie si putere , insa majoritatea aleg sa nu isi foloseasca resursele la maxim…din motive necunoscute . Ei bine , rolul meu este sa te fac sa-ti folosesti resursele la maxim , iar daca citesti tot articolul (si treci la actiune) ai mari sanse sa o faci .

Cum te influenteaza gandirea

 

Schema este urmatoarea :

Ganduri => Emotii => Actiuni

Gandurile tale creeaza emotii . Iar emotiile tale duc la actiuni . Orice facem si orice am facut , la inceput am creat gandul , iar mai apoi am trecut la fapte .

Acesta este si motivul pentru care iti spun sa fii atent la ceea ce gandesti , pentru ca daca gandesti intr-un mod care nu-ti face bine , vei crea emotii distructive care vor duce…..la actiuni distructive . Si ce inseamna actiuni distructive ? Inseamna sa te indepartezi de visul tau .

Daca nu esti atent la gandurile tale , care aparent nu au nicio importanta , afla ca pot provoca lucruri mai mari decat crezi . Asa ca , de ce sa nu prevenim , in loc sa rezolvam ?

Cum sa duci gandurile in favoarea ta ?

 

Bine , am vorbit despre ganduri , emotii actiuni . Acum , vrei sa-ti indrepti gandurile intr-o directie buna , ca sa ajungi la emotii si actiuni constructive . Fii atent in continuare .

Multi oameni vad gandul ca o reflexie a lumii exterioare , o reflexie a ceea ce ni se intampla noua .  Daca X te supara inseamna ca tu vei gandi negativ despre el . Ei bine , din pacate lucrurile nu functioneaza chiar asa .

Cu fiecare gand pe care il ai , iti creezi prezentul si viitorul . Afla ca tu esti cel care isi creaza viata , si nu soarta , nu alti oameni , ci tu . In primul rand , primul lucru pe care trebuie sa-l schimbi in gandirea ta este simtul raspunderii . Trebuie sa stii ca esti singurul responsabil pentru tot ceea ce ti s-a intamplat .

Gandurile tale din trecut , ti-au creat emotiile , prin care tu ai ajuns la actiunile din prezent (spre exemplu , venitul tau din acest moment) . Daca tu te-ai plans ca nu sunt bani si ca este foarte greu , este clar ca gandurile tale au dus la emotiile ce te-au impiedicat sa faci bani , doar pentru ca „e greu sa ai bani” cand de fapt , lucrurile nu stau asa in totalitate .

Apoi , au dus la actiuni , facandu-te sa te angajezi si sa te izolezi pentru toata viata de o situatie materiala buna . Lucrurile le construiesti cu ceea ce ai , nu cu ceea ce nu ai , asa ca plangandu-te nu vei rezolva lucrurile .

Ai grija de la gandurile tale , nu stii la ce actiuni ar putea duce .

Quaere et invenies

David Miron

About David

Imi plac foarte mult experientele noi , imi place sa invat ceva nou zi de zi , imi place sa simt ca progresez si ca , pe zi ce trece devin din ce in ce mai dezvoltat . Viata mea este mesajul meu catre lume . Ne auzim !

Leave a Reply

Your email address will not be published.